Cari Jodoh Aimi

Assalamualaikum, sdg mencari yg halal ❤️
Saya perkenalkan diri saya 🙂

Nama : Aimi
Umur: 21
Status : Masih bujang
Asal :penang ( tapi stay skrg kedah sbb study sini)
Agama :islam
Pekerjaan :Baru habis final , and tahun depan masuk intern.
Hobi :Masak , makan , Jalan2, buat kek , layan budak2 & tengok kartun

Cara contact: Beetalk ID 8928099700

Tentang diri: Ayah dan mak suruh cari menantu sesiap , sbb nakkan cucu & nak lihat anak dia kawin . Kalau boleh lepas habis belajar nak cari sesiap 🙂 . Dan kalau ada yg tanya kenapa saya bujang ? Jawapannya , saya pendiam . Tak pandai nak buat kawan sampai sekarang & kurang kawan lelaki 🙂

Ciri2 pilihan: Kalau boleh yg lagi tua dari saya , sbb lagi matang 🙂 . Yang lain semua boleh. Kalau berminat nak teruskan ikatan , boleh chat saya atau komen bawah , nanti saya chat 🙂.

Tolong yg serius saja okay chat , yg chat semata semata nak tanya dah makan ke belum tak dialu alukan.🙏🏻

19 thoughts on “Cari Jodoh Aimi”

  1. Assalamualaikum saya disini mencari jodoh yang ikhlas menerima kekurangan saya.. saya pon akn terima apa jua kekurangan pasangan saya.

  2. dah mcm mana nak contact aini ni.. ni whatsapp saya.. 01110730015..
    kita berkenalan lah dulu kalau serasi boleh move on.. ok bye assalamualaikum wbt..

  3. Assalamualaikum, salam perkenalan. Saya disini mahu mencari teman hidup. Taaruf dahulu, sesudah itu boleh dilanjutkan ke alam perkhawinan. Sudi menerima baik buruk pasangan saya nanti.

  4. Hye..sy asyraf…umur 23…asal penang jugak…
    Erm…sy srius nk brknalan ngn aimi..hope aimi rply ek comment ni..

  5. Salam alaik.. Nama saya syaiful azmir stay kt kedah.. Umo 25.. Sya jnis yg happy go lucky.. Klau sudi add wechat sya band_skullker93..kita bincang psal ikat tros.. Xpown bley knal2 dlu..

  6. Salam , saya stay teganu , tgh mencari pasangan untuk menamani saya , insyallah saya pimpin amanah Allah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *