Cari Jodoh Suzlina

Nama : Noor suzlina
Jantina : perempuan
Umur : 33 tahun
Tarikh lahir : 21November1985
Agama : ISLAM 
Status : Bujang
Lokasi terkini : Kedah
Asal Kelahiran :Kedah
Berat / tinggi :41kg,156 cm
Pekerjaan : Salesgirl textil
Hobi / Kemahiran : Hiking,memancing ,suka kucing 🐈,main ps2,travel,menjahit

Email:Noorsuzlinasue@Yahoo.com
Fb:Nur suzlyna sue

Tentang diri :seorang yg simple ,biasa2 je😅kalau nak cantik macam fazura tu mntak maaf lah yer…tak cerewet sgt saya ni ,saya agak pemalu mula2 , bila dah kenal insya Allah boleh sekepala ,nampak lembut tapi kadang2 kasar jugak 😅mudah mesra tak sombong,hari2 saya busy dgn bekerja bila offday saya habiskan masa dengan family…

Ciri-ciri pasangan idaman : “Hidup adalah pilihan,”bukan sehari kita nk hidup bersama,so saya perlu buat keputusan yg tepat, bagi saya seorang yg beragama islam cukuplah lelaki itu solat tak tinggal,nnti boleh jadi imam saya time solat …boleh bimbing saya ke jalan allah,di harap boleh mnjadi pelengkap kekurangan diri saya ini,28 thun keatas bekerja,hormat orang tua ,tak berkira ,boleh terima diri saya seadanya,bukan suami org,bukan bf org, bukan kaki game org,bukan tunangan org,jujur,rak sembang kencang,boleh bergurau tu dah betul laa tak dak la nk serius 24 jam…😅

Nyatakan sebab mengapa sertai CJM : Tujuan saya sertai CJM ni adalah salah satu usaha dan iktiar utk menamatkan zaman bujang,umur pon semakin meningkat,kalau boleh nak tamatkan zaman bujang dlm thun ni..,bercinta lepas nikah pon tk apa..bukan masa nak cinta2 monyet lagi..,klu sekadar nk kenal2 saya mntak maaf la..,saya mntak maaf klu ada yg saya lmbt pm ke apa nnti ,sbb saya bekerja okay😊asyik jaga jodoh orang,bercinta lama2 tak jadi ,penat sebenarnya nak mulakan balik….

2 thoughts on “Cari Jodoh Suzlina”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *