Cari Jodoh Ara Aliyara

Names: Ara Aliyara,
Jantina : Perempuan
Umur : (Tahun 1989) 29Years Old
Agama : ISLAM
Status : Single 
Lokasi terkini : (Shah Alam) From Terengganu
Berat / tinggi : 55kg 156cm
Pekerjaan : Nurse
Hobi / Kemahiran : Hobi takde, kalau ada masa sy akan pergi Jogging, Hiking..Tengok Movie dan mereput dalam bilik, Dengar Mp3,Nyanyi2 dalam bilik… Masa lebih banyak ditempat kerja😅

Address/link fb : Ara Aliyara

Tentang diri : Sy biasa2 je, tak sombong tapi tak juga melayan,org yg sy tak kenal mmg sy tak layan sebelum ni, Tak berapa nk ada lemah lembutnya, sy jenis org yg agak kasar, tak belagak, mungkin tegas bakali…

P/S: Sy harap tiada yg berkecil hati jika sy tak sempat balas pm @ komen anda nanti…Sy juga ada kekangan masa dan waktu, jika ada masa insyaallah sy balas, Sy juga akn tgok org yg betul2 hendak jalinkan hubungan kearah perkhawinan akan sy utamakan… kalau yg jenis nk tambah2 kenalan je sy kurang berminat…. sejujurnya maaf… jangan cakap sy memilih…*HIDUP adalah pilihan maka hadapilah dengan tenang,,dan karena hidup adalah pilihan,Maka pilihlah dengan BIJAK*

Ciri-ciri pasangan idaman : Bekerja, Berumor 29 dan keatas, Solat tak tinggal,pandai mengaji blh la ngaji sama2 nanti dgn anak2…huhu… Hormat org tua, Bkn kaki pau, bkn kaki sembang, Bkn kaki game, Bukan laki orang, Bukan Tunang orang, Bukan Bf org,Tak melayan perempuan lain mean kalau dah berpunya tak menggatal ngn org lain, yg Pandai main gitar sbb sy suka bunyi gitar,(takde pn takpe) kalau ada aucchhh bonus… Yg plg penting faham dgn kerja sy, duty sy… yg sama bidang kesihatan pn blh….Kalau ada org Shah alam or terengganu tu kira Alhamdulillah laaa… sbb tak pening nnt bab2 nk balik kampung..

5 thoughts on “Cari Jodoh Ara Aliyara”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *